Onze Honden

Tico

 

Onze prachtige dekreu heeft onder andere in 2009 de tweede prijs voor de veteranen gekregen. Zo laat hij iedereen weg smelten met één blik. Behalve zijn looks heeft deze charmeur ook een hart van goud! Hij vind alles goed zolang hij maar bij je kan zijn. Zo heeft hij menig mens door groot verdriet geholpen. Daarbij is iedere dierenarts weg van zijn rustige hartslag. Aan zijn grijze haren is het niet te zien, maar hij is nu al 13 geworden dit jaar en hij loopt nog uren met ons in de natuur!

Bente

 

Onze Bente hebben we met acht maanden als herplaatsertje gekregen. Ze heeft het voor ze bij ons kwam moeilijk gehad maar is bij ons helemaal ontpopt. Zoals het verhaal gaat heeft ze ons maar ook vooral Tico uitgekozen om haar familie te zijn. Ze is erg mooi maar ook zeer slim en op de baas gericht. Ze heeft daarom ook veel plezier beleeft aan de behendigheidscursussen. Ze is een geweldige zorgzame moeder geweest voor haar pups en is het soms nog steeds voor onze Tryske. Vaker zijn het de beste vriendinnen wanneer ze in het park racen en ravotten. Ze is alweer 8 jaar maar daar hebben moeder en dochter geen boodschap aan.    

Tryske

Tryske is de eerst geborenen van Tico en Bente. Ze is het zonnetje in huis met haar onuitputtelijke bron van energie en speelse nieuwsgierigheid. Ze is slim en snel maar ook vaak een held op sokken. Natuurlijk is ze ook een grote fan van knuffelen, met ons maar ook met Bente en Tico. Wel na het spelen natuurlijk!